jslkdsaj

Hej hopp! Har kommer den efterlangtade uppdateringen!

Fortfarande i Noosa men om ca en manad borjar jag karin och sara resa igen - wie! Vi ska borja med att aka ner till sodra australien och hyra en van dar. Great ocean road och shopping star hogst upp pa listan. 

Jag, Ian och Simon  flyttade ut fran Pelican beach resort for ca en manad sen. Ian blev tvungen att lamna landet for hans australienska visum tog slut, sa han ar i Nya zeeland nu och vantar pa att fa ett nytt visum.
Simon har flyttat in hos nagra kompisar bara runt hornet av Pelican Beack resort och jag bor hemma hos Anastasia och Arthur. De ar ett par som kommer fran Melbourne men som  flyttade upp hit till Noosa for nagra ar sedan.  De ar ratt upptagna med att driva deras skonhetsforetag "things for a living", sa jag hjalper dem att skota om huset och lite med foretaget i utbyte mot gratis boende.
De ar jattetrevliga bada tva och Anastasia har nastan blivit lite som en extramamma, haha. (fast mamma du kan vara lugn, ingen ar battre an du, hihi)
Har om dagen bjod hon mig pa hemmagjord jattegod chili och bara nagra dagar efter det hade hon bakat en chokladkaka som satt och vantade pa mig i kylen nar jag kom hem fran jobbet.
Trots att det ar valdigt bekvamt att bo hemma hos Anastasia och Arthur sa kan det bli lite ensamt ibland eftersom Karin, Sara och alla andra manniskor vi umgas med har i Noosa bor pa koalas. Darfor har jag borjat fundera pa att flytta ut snart.

Jag har antligen sagt upp mig pa Jims Cleaning sa nu jobbar jag bara hemma hos A&A och pa Humid pa kvallarna. (Humid= restaurang jag har jobbat pa i ca 3 manader).  Jag kande att det blev lite for mycket jobb och for lite fritid, jag ar ju trots allt har pa semester.


Ha det gott allihopa!
Krambanan //Klara








RSS 2.0