hejda mitt alskade paradishem

Hej och Halla.

Ikvall ar der dags att lamna Noosa. Det kanns faktiskt skont. Noosa har absolut varit favoritstallet men nu kanner jag att det ar dags att lamna och se nagot annat. For ca en vecka sen akte Sara till Darwin och ikvall aker Karin och jag till Brisbane for att sova pa flygplatsen. Imorgonbitti tar vi forsta flyget till Adelaide dar vi ska mota upp var lilla reskamrat. Karin och jag bokade precis nyss en van som vi tre ska bo och fardas i ifran Adelaide ner till Melbourne. Jag har sett fram emot den har roadtrippen sa otroligt lange och nu ar det antligen dags! wiie! 
Val i Melb. ska vi bo gratis hos Claire, en larare som vi lart kanna har i Noosa nar hon var har pa langsemester. Karin och Sara aker till Nya Zeeland efter nan vecka i Melb. Da kommer Ian ner och borjar jobba pa en restaurang han jobbat pa tidigare. Planen ar att vi ska hyra ett av Claires rum i hennes hus. Jag ska ocksa se till att jobba sa mycket jag kan sa jag inte ar helt pank nar jag kommer tillbaka till landet utan jobb.

Jag vet att jag varit extremt dalig pa att ladda upp bilder. Tidigare har forklaringen varit att jag helt enkelt inte tagit mig tid. Nu har jag dock en valdigt bra forklaring till det. Efter att ha anvant Claires dator med virus sa har jag lyckats fa virus pa alla mina bilder sa det gar inte att oppna dem. Gradden pa moset ar att samma sak har hant Sara och Karin, sa nu kan ingen av oss titta pa vara australienbilder. Jag ska se till att kopa ett nytt minneskort och hoppas pa att bilderna gar att radda nar jag ar tillbaka i sverige.

Nu ska jag ga och hamta Ian och hans vans scooter.
Ha det bra! Kram








RSS 2.0