21/2, kl.14.40

Heeeeey...Har antligen satt mig ner pa ett internetcafe for att ladda upp massa bilder till er dar hemma, men sjalvklart sa gick det inte att lagga in nagra bilder pa den datorn jag fatt sa att jaa.. nagra bilder blir det inte den har gangen heller.

Jag hoppas att alla mar bra dar hemma och allt gar som det ska. Har rullar dagarna pa som bara den.. kanns som jag varit har tva veckor men det har redan gatt over en manad snart.  I veckan har jag bland annat solat,badat, bodyboardat, kayakat,slappat,varit pa ett bushcamp, sett kangurus, odlor och spindlar, varit pa date, fatt ett jobb, bytt hostel, varit pa kareokebar, atit mig matt hela 2 ganger...

Ikvall ska jag jobba till 22.00, sedan blir det utgang. Just nu haller jag pa att svettas bort sa nu ska jag ga tillbaka till hostelet och hoppa i poolen.

Ha det gott allihopa! Puss och Kram
KOMMENTER MERA FORRESTEN

noosa

Hej allihopa!! Jag vet att jag inte skrievr sa mycket men jag ska foroska bli battre. Bilder komemr det med...
vet inte var jag ska jag borja, det har hant sa mycket sen sist! Vi har antligen lamnat Brisbane iallafall. Det var en jattetrakig stad som man inte behover vara mer an typ 3 dagar for att kanna sig nojd. Men vi spenderade hela 10 dagar av var australientid i den  skitstaden. Anledningen till att vi var  kvar sa lange var for att vi vantade pa vara bankkonton som det tog en valdig tid for att bli klara. Nar de antligen kommit akte vi till NOOSA! (bara karin o jag dock , banken hade tappat bort saras brev sa hon var tvungen att va kvar tre dagar till... stackare) Men i fredags blev vi aterforenade och sedan dess har vi slappat pa stranden, fetsta, badat (eller snarare spolats runt pa botten) i de storsta vagorna jag nagonsin skadat och haft det allmant underbart.

Hmm.. vad ska jag saga mer. Jo, Brisbane hade fkatiskt nagra ljuspunkter med trots allt. Vi traffade valdigt manga skona manniskor i den staden som vi umgicks en del med.. bla. Annika fran goteborg som lovat oss hennes baddsoffa,  Daniel och Blaire  fran nya zealand som visade oss runt i brisbanes nattliv, lorenzo och dario fran italien som tappert forsokte konversera med oss pa deras halvtaskiga engelska med inslag av italienska. Omojligt at forsta vad de sa, men trevliga killar anda. Och Lance ja! han var som Turk i Scrubs! (ni som sett serien forstar va jag menar) (ni som inte sett serien.. Turk ar rolig)

Just det, branderna som tydligen ar valdigt uppmarksammade just nu, de har inte varit i narheten av oss, sa ni som inte hort av mig pa ett tag - jag lever fortfarande.

Puss och Kram


tre bilder iaf! :D

Jag och operahuset, sydneyEn latsasbeach i Brisbane

yeeeah

Heeeey!!! Skrev just ett langt inlagg men allt forsvann sa det har blir inte lika langt... bajs. Jaja! Sitter just nu pa ett hostel mitt i Brisbane. Lar bli kvar i den har staden ett tag nu for imorgon ska jag paborja jobbletandet.

Waves Surfingcamp var awesome!!!!! Vi var en harlig grupp pa 16 stycken personer fran olika stallen i varlden som tillsammans med tva urflippade ledare larde oss att surfa under 4 dagar. Vi akte till olika strander varje dag och vi hade jattevarmt vader och underbara vagor varje dag! Sov tva natter pa ett jattemysigt stalle mitt ute i ingenstans (fanns dock pool och bar sa det gick ingen nod pa oss), en natt sov vi nanstans jag aldrig uppfattade var det lag for det var sa morkt nar vi kom dit, och en natt pa ett hostel i Byron :D.  Surfing var verkligen helt otroligt sa det kommer det definitivt bli mer av under resan.  

Bilder kommer upp nagon dag, jag lovar!!! Har bara haft lite otur med sega datorer. Ha det gott! Puss och Kram

RSS 2.0