Surfing

Hej! Hinner tyvarr inte skriva sa mycket just nu for min tid gar ut om tre minuter. Tankte bara dra igenom vara nastkommande planer lite fort. Imorgon lamnar vi syndey for att aka pa surfinglager i fyra dagar. Aker upp mot Byron Bay men kommer stanna pa olika platser pa vagen. Efter Byron blir det brisbane direkt for det var for dyrt att stanna kvar i Byron just nu. Dar ska vi soka lite jobb och om inte det gar bra akwer vi o plockar frukt.

Just det, idag byrtte vi hostel ocksa. Det har ar mkt battre, det forra var riktigt skabbigt sa det kanns skont. Nu ska jag upp o duscha.

Ha det gott! Puss


dag 2

Hello! Sitter just pa ett internetcafe i Kings Cross och svettas bort. Det ar typ 35 grader varmt och luften star helt still, men det lar bli iallfall lite svalare om nagon vecka eller sa enligt de som bor har - hoppas hoppas!
Vi kom fram igar vid 10tiden ungefar och gick omkring som zombies pga tidsskillnaden. Forsokte syselsatta oss sa mycket vi orkade for att inte somna. Tog en tur runt i vart omrade och ner till vattnet och mer kommer jag inte ihag. Resan hit var asjobbig och jag kanner verkligen inte for att aka flygplan pa valdigt lange nu, sa jag hoppas att jag trivs har sa att jag slipper pa ett tag.
Idag har vi varit lite piggare och gladare. Har gatt omkring pa stan hela formiddagen och jag ar pa jakt efter ett par skor jag ska ha ikvall da vi tankt att ga ut :D

Nu orkar jag inte skriva mer, det enda jag kan koncentrera mig pa ar den extrema hettan typ. Men imorgon fyller jag pa med lite resplaner och annat skoj!

Ha det fint allihopa! Kram


Snart bär det av!

Onsdag närmar sig med stormsteg! Men ojojoj, det går lite för fort nu känner jag, för jag har nämligen 349438 grejer kvar att göra... herregud. Jag som alltid trott att jag är organiserad och alltid har koll på läget - men icke! Nu är det måndag och klockan är 23.30, jag har inte börjat packa, inte ens tvättat det jag ska ha med mig. Har inte lagt in musik på mp3n, har inte handlat klart allt som ska med, måste lämna in en bok på biblioteket och lämna in papper till Mogård för ev. jobb när jag kommer tillbaka. Ska översätta mitt CV till engelska, sätta in pengar på banken, fika med tjejerna en sista gång, fika med farmor, farfar o mormor (kom på nu också att jag lovade att baka kladdkaka). Idag fick jag även reda på att jag måste ha en telefon med mig som inte är låst.. och det är ju självklart min, så jag måste åka till media markt o köpa en ny. Så det kan gå.. så det kan gå. Men eftersom jag är påväg mot en förhoppningsvis underbar resa så finns det inte särskilt mycket som kan få mig på dåligt humör just nu. :)

Men ja.. jag borde ju inte sitta här, men faktum är att jag skrev detta inlägg för att jag hade lovat Anna att skriva ett innan jag åker. Nu är en sak avklarad, dags att ta tag i resten kanske :D

hejsvej!


RSS 2.0