random

Hej och halla.. ar ledig idag sa sitter pa en travelagency och sloar framfor en dator. Tankte passa pa att lagga upp lite bilder till er dar hemma.
South Molle ar sig likt forutom att det sporegnat konstant i snart en vecka.. lite trist. Var ett litet uppehall igar efter jobbet sa vi var ett glatt gang som bestamt oss for att spela golf i det vackra vadret. Efter forsta halet var vi genomblota igen.. typiskt. Njaa,, det borjar allt bli lite langtrakigt att va isolerad pa en o, sa var plan nu ar att hitta ett betalt jobb pa annat hall sa att vi kan ta oss rad att aka upp till Cairns sa smaningom, och sedan aka tillbaka till vart alskade Noosa for att leta lagenhet och jobb. Sara aker upp till cairns redan idag sa nu ska jag ga och ata lunch med henne. Kanske sista maltiden pa valdigt lange med henne. Kanns lite konstigt, vi tre som sitter ihop sa bra.





Kommentarer
Postat av: Olivia

Det ser ju helt underbart vackert ut :) Här kommer våren med stormsteg och påsk-vädret har varit helt underbart! :) Hoppas allt är bra! Saknar dig! Kramar

2009-04-14 @ 10:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0